Известие

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля: Вече съм "горд" собственик на Алфа 33 1.7 16В QV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ще съм ти благодарен колега ще чакам отговора ти!
    Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Колега, какво се случва с колата ти ? Вчера минавах покрай сервиза и видях че е още там.
      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
      sigpic

Comment

• Ами нищо-чакам си бонуса който трябва да взема от фирмата за да си платя ремонта
        Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• аз пък те чакам да си погледнеш лс-то или да цъкнеш един телефон
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Тоше честит имен ден,и да не се напиете мноо еи

Comment

• ХАХАХА мерси много и ще имам впредвид забележката
              Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• имам една 33-ка и днес гледах една за донор,човека и иска 500лв и не знам ,ще си отворя доста работа и двете са 1,7,8-клапана.тази която гледах е доста удряна и в момента е ударена отпред.двигатела бил перфектен,но няма радиатор и нямаше как да я запаля да му чуя мотора.не знам посъветвайте ме дали да се откажа и да пращам и мойта в металекс.мойта е все още в движение ,имам разбита кормилна рейка,предно стъкло счупено,седалките ми се изтърбушиха и др.
                alfa 33 1,7 IE 89гд.[SIGPIC]
                alfa 33 1.7 IE 92гд.
                alfa 166 2.4jtd 02гд. 150к.с.
                lancia delta 1.9td 99гд.

Comment

• Aко мотора те слуша не я оставяи.

Comment

• май ще я взема,лятото с това ше се занимавам,сега карам ланча делта дизел,но нешо все ме тегли към алфичката,като боксера няма друг мотор
                    alfa 33 1,7 IE 89гд.[SIGPIC]
                    alfa 33 1.7 IE 92гд.
                    alfa 166 2.4jtd 02гд. 150к.с.
                    lancia delta 1.9td 99гд.

Comment

• повярваи ми няма
                      Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Колко ще струва основен ремонт само на двигагеля на alfa romeo 33 1.5IE. Поне някаква ориентировачна цена ?
                        Alfa Romeo 33 1.5ie boxer

Comment

• Първоначално публикувано от daka9011 Покажи съобщение
                          Колко ще струва основен ремонт само на двигагеля на alfa romeo 33 1.5IE. Поне някаква ориентировачна цена ?
                          Ами ако включиме всичко, с нови водни помпи, съединител, тампон ма мотора и др. дреболии, които винаги излизат при основен ремонт, може и да удариш цифра близо до 2000лв.
                          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от daka9011 Покажи съобщение
                            Колко ще струва основен ремонт само на двигагеля на alfa romeo 33 1.5IE. Поне някаква ориентировачна цена ?
                            Колега, добре дошъл!
                            Тоя по-горе, дето ника му е в зелено е нашата гордост!
                            Тоест мода ни!
                            От сега ти казвам да го гледаш под лупа!
                            Тука нормални няма, включително и началството!
                            Смисъла на бръщолевенията ми е, че трябва да се дешифрират постовете на Боби!
                            Конкретизирай на какво дередже е мотора, тоест изминати километри, хлопа не хлопа, гори масло, трака или просто петела е накарал кокошките да снасят в нея...
                            Чак тогава ще можем да ти дадем смислени съвети.
                            Сега само си чатим.
                            И още нещо!!!
                            Снимай каквото ти падне от нея!
                            Колкот повече, толкова по-добре!
                            С колкото по=-голяма резолюция са, толкова повече ще видим, а това е право пропорционално на "Ценните" съвети, които ще се изсипят!
                            Мисля си, че ще се справиш с чаркове за около 250-300 лева!
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                              Мисля си, че ще се справиш с чаркове за около 250-300 лева!
                              Стига, бе те само буталата (ако въобще се намерят нови за 1.5) са близо 800 лв.
                              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                                Стига, бе те само буталата (ако въобще се намерят нови за 1.5) са близо 800 лв.
                                Абе кой ти говори за бутала!?
                                То ако е за бутала, по-добре друг мотор!
                                А за 300 евро в Серрес ще му турят хем бутала и лагери, хем и главите ще му оправят!
                                Аз от "у нас" само антифриз и лампи на стоповете купувам!
                                Едит: и понещо друго, ама...
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X